Euphony is vanaf nu Mobicross

Mobicross is de nieuwe naam

Euphony is bij veel mensen bekend voor de 3 in1 pakketten, mobiele abonnementen en greenchoice energie abonnementen welke aangeboden worden door zelfstandige consultants. Een persoonlijk advies op maat bij u thuis om te kijken of Euphony een besparing kan bieden. Per April dit jaar is Euphony overgenomen en heeft het vervolgens de nieuwe naam Mobicross gekregen. Onder deze nieuwe naam gaat het bedrijf door met nieuwe frisse producten en een verse start.

Wat biedt mobicross?

mobicrossMobicross gaat verder met Sim Only, abonnementen met toestel en internet, tv en bellen pakketten. De prijzen van deze pakketten staan concurrerend in de markt en bieden de laatste nieuwe mogelijkheden zoals glasvezel, 4g en de nieuwste smartphones. Het concept rondom deze producten is hetgeen wat mobicross op het moment nog uniek in de markt maakt.

Naast het standaard aanbieden van deze producten heeft mobicross een online community gebouwd waarop klanten advies en feedback kunnen geven aan andere klanten. Wanneer zij dit succesvol doen worden zij hiervoor beloont met korting, gratis producten of leuke acties. Ook is het mogelijk om jezelf als member in te schrijven om vervolgens te verdienen aan het aanbieden van de mobicross diensten.

Een korte uitleg vind je in dit filmpje:Op de website van mobicross staat dat het mogelijk is om vanaf 5 augustus 2014 jezelf in te schrijven voor deze mogelijkheden. Tot op heden hebben wij de aanmeld link nog niet kunnen vinden.

Kort over mobicross

Mobicross maakt gebruik van het KPN netwerk. Zij zijn premium reseller en bieden daarom ook de hoge en stabiele kwaliteit van KPN. Dit betekend dat mobicross ook dezelfde snelheid en opties van glasvezel, interactieve hd tv en onbeperkt opnemen kan aanbieden.

Punten uit de brief van Mobicross

E-mail vervallen: De Euphony e-mailadressen komen te vervallen. Stap dus op tijd over naar een Gmail, hotmail of Live e-mailaccount.
Openingstijden: De openingstijden van de klantenservice worden in september verruimt. Ma t/m vr van 9:00 – 20:00.
Factuur vordering: Mobicross heeft de incasso van de facturen uitbesteed aan DirectPay.

Wij houden Mobicross in de gaten en zullen nieuwe ontwikkelingen posten in ons blog.

Vergelijk mobicross

Mobicross heeft leuke pakketten en prijzen op hun website staan. Maar wij raden u altijd aan om goed te vergelijken met andere aanbieders. Telfort, Online en Stipte zijn goede en vergelijkbare aanbieders met kwaliteit en prijzen. Hier enkele aanbiedingen van deze providers:

 

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *